Paketime


Keni nevoje per nje dergese qe duhet te paketohet per nevojat tuaja te perditshme? A jeni i shqetësuar për sigurinë e produkteve tuaja të brishta nderkohe qe ua dergoni klientëve tuaj? Zgjedhja e duhur e kutive te transportit dhe materialeve te paketimit mund te beje gjithe ndryshimin.

Ne ofrojmë një përzgjedhje të gjerë të kutive të valëzuara për tu eksploruar. Kartoni yne kaf vjen me nje shtrese, dy shtresa dhe tre shtresa, secila duke mundesuar me shume suport dhe duke ju ofruar mundesine per te transportuar nje larmi materialesh.

Te gjithe kartonat tane jane bere nga linja Kraft te klases shume te larte per te mundesuar nje raport te larte te force-peshe dhe duke dhene ngjeshje maksimale dhe force shperthyese.
Ne shperndajme zgjidhje te paketimit te valezuar per t`iu pershtatur nevojave te te gjithe bizeseve te vogla dhe te mesme si edhe familjeve tuaja.

Te gjithe kartonat tane jane 100% te biodegradueshem, te riciklueshem dhe ne kete menyre të qëndrueshem dhe eko-miqësore.