Riciklim mbetjesh

LetërGazeta, revista, letra, kartoni, letra, libra dhe shumë të tjera

Ne blejmë mbetje letre dhe kartoni. Pas sistemimit dhe, nëse është e nevojshme pas përpunimit të saj, ne i shesim perseri tek industritë e letrës dhe kartonit në formën e një lëndë te parë sekondare për riprodhimin e letrës dhe kartonit.
Për shkak të përvojës së ndërtuar gjatë viteve dhe lidhjeve tona të shumta ndërkombëtare, ne jemi në gjendje të ofrojmë shumë lloje të mbetjeve të letrës dhe kartonit në menyre të shpejtë dhe efikase në të gjithë botën.

PlastikëPET, HDPE, LDPE, PP dhe të tjera

Përveç tregut tonë të mbetjes së letrës, ne blejmë dhe shesim lloje të ndryshme plastikë të perdorur dhe plasmas të tille si shishe PET, kova, plasmas i përbërë, kaseta, kontenitor mbetjesh dhe shumë më tepër.
Ne shesim plastikë të blerë, pas një ndarje shtesë kur është e përshtatshme, për në industrinë e prodhimit, ku plastika e përdorur përpunohet për të krijuar produkte të reja. Në këtë mënyrë, ne ndihmojmë në sigurimin dhe riciklimin e materialeve të para me vlerë.

QelqNe jemi e vetmja kompani në Shqipëri që mbledhim dhe riciklojmë mbeturinat e xhamit. Gjithashtu ne jemi në përputhje me rregulloren e Bashkimit Evropian për riciklimin e mbetjeve të qelqit (EU 1179/2012), gjë qe na bën kompaninë e vetme që rrespekton këto ligje. Në hapësirën tonë të riciklimit, ne gjenerojmë copeza qelqi nga rikuperimi i mbetjeve të qelqit. Copezat tona të qelqit plotësojnë kërkesat teknike të industrisë së prodhimit të qelqit në përputhje me standardet e BE dhe mund të shkrihen përsëri në fabrikat që ndodhen në BE. Në qershor të vitit 2014 ne kemi marrë këtë njohje nga një institucion i akredituar i BE-së, si një konfirmim për aftësinë e kompanisë tonë për të prodhuar copeza qelqi sipas standardeve të BE.

Mbetje elektronikeNe gjithashtu mbledhim fishekë bosh te printerave dhe mbetje elektronike duke përfshirë pajisje zyre si kompjutera, printera, telefonat celularë, makineri faks, etj. Pajisje të tilla elektronike nuk mund të vendosen në landfille për shkak të përmbajtjes së metaleve të rënda. Ky lloj riciklimi mbron shëndetin e njerëzve dhe të mjedisit. Gjithashtu ndihmon në ruajtjen e burimeve natyrore të cmuara të tokës tonë.

Vaj gatimi i përdorurMbetjet e vajit të gatimit prodhohen përdite. Megjithatë, vaji i gatimit i përdorur nuk mund të asgjesohet me mbetjet normale.
Cdo biznes ushqimi që prodhon mbetje vaji gatimi duhet ta grumbullojë dhe riciklojë atë permes një organizate të autorizuar.

Ne i ofrojmë klientëve tanë në industrinë e gastronomisë dhe hotelerisë një paketë të plotë sherbimi që perfshin një grumbullim të lehte dhe të pastër, një shërbim të besueshëm tërheqje, dhe një asgjesim profesional të vajit të gatimit të përdorur dhe në përputhje me rregullat.

Mbeturinat e Pergjithshme , Ushqimore dhe te PariciklueshmeNe gjithashtu ofrojmë shërbime të përshtatshme dhe me kosto efektive për grumbullimin dhe asgjësimin e mbetjeve të përgjithshme, mbeturinave jo të riciklueshme dhe / ose mbeturinave ushqimore të prodhuara nga biznesi juaj.

Shërbimet tona janë jashtëzakonisht fleksibël. Heqja e mbeturinave mund të jetë në baza telefonike ose të planifikuar deri në shtatë ditë në javë. Ne gjithashtu mund të ndihmojmë biznesin tuaj me urgjencë / largim të shpejtë të mbetjeve të paplanifikuara. Makinat tona operojnë çdo ditë në të gjithë Tiranën dhe mund të caktohen në një program që plotëson kërkesat e bizneseve tuaja.